over-mij

Ik ben Monique de Jong en woon in Driewegen. Sinds 2018 heb ik een eigen praktijk aan huis. Hier verzorg ik verschillende klankschaalmassages. Ik heb hier een geaccrediteerde opleiding( KTNO keurmerk) voor gevolgd bij Hilda Postema (klankschalen-opleidingen.nl). Daarnaast heb ik ook de geaccrediteerde opleiding afgerond voor Begeleide meditaties & klankbad.

Mijn praktijk biedt ruimte aan 1 persoonsbehandelingen. En heeft een huiselijke inrichting, waar al mijn klankinstrumenten een onderdeel van zijn.

Tevens heb ik  in 2019 een opleiding Restorative Yoga afgerond bij Diana v/d Gaast in Vlissingen. Deze opleiding is erkend als specialisatie door de Vereniging Yogadocenten Nederland.  De restorative yoga lessen geef ik elke 2 weken in het dorphuis  ’t Trefpunt in Ovezande. Voor data zie agenda.

In december 2022 heb ik de vierjarige opleiding tot docent Hathayoga bij yogaschool De Blikopener in Tilburg afgerond. Ook deze opleiding is erkend door de Vereniging van Yogadocenten Nederland. Deze opleiding bevat o.a. de onderdelen: hatha yoga asana, adem en ontspanningsleer, meditatie begeleiding en rajayoga filosofie. Tijdens deze opleiding heb ik ook verschillende extra specialisaties afgerond, zoals pranayama, yoga nidra en mantra yoga. Tevens geef ik zelf aan deze yogaschool een geaccrediteerde specialisatie  genaamd yoga en klank. Mijn yogalessen zijn wekelijks opwoensdagmorgen van 9-10.15 uur in ’t Durpsuus van Nisse.

Ik ben lid van de Zeeuwse Yoga Federatie en de Vereniging Yogadocenten Nederland. Dit betekent dat ik verplicht wordt mijn kennis up-to-date te houden, zodat kwaliteit gewaarborgd blijft.

Voor de verschillende massages in mijn praktijk heb ik cursussen gevolgd aan Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen en Sepia Opleidingen in Heinkenszand.

floral-decor