Klankreis

Omgeven door de rustgevende klanken van klankschalen, goshibells, rainstick, oceandrum en Chinese gong kom je tot ontspanning van het lichaam en verstilling van de geest.

De klankreizen worden gegeven in het dorpshuis van Ovezande. Daarnaast is het mogelijk om een klankreis te maken met bijvoorbeeld vrienden, familie of als bedrijfsactiviteit op een zelf gekozen locatie. Voor afspraken of vragen kun je contact met mij opnemen.

floral-decor

Klankbad in zoutgrot

Klankbad tijdens een sessie in de Zoutgrot.
Dubbele ontspanning vlak voor je weekend start.
Samen met Maya de Bijl organiseer ik op diverse vrijdagmiddagen een unieke combinatie van ontspanning. Terwijl u ontspannen achterover in een stoel ligt en het zout de ruimte in blaast, klinken de klankschalen op de achtergrond. Deze klanken hebben een enorm effect op uw lichaam en geest, zodat u helemaal tot rust komt. Na de sessie bent u van harte welkom in de verwarmde tuinkamer om even na te praten en te genieten van koffie of thee met iets lekkers.
Reserveer tijdig uw plaats via een mail naar:
info@zoutgrotzeeland.nl of bel naar Maya: 06-42222306.
Vanwege Corona maatregelen gaan de geplande sessie niet door. Voor de meest actuele informatie kun je de agenda raadplegen.
Een sessie gaat alleen door bij voldoende deelname.

floral-decor

Individuele klankreis

Vanaf 16 mei is het ook mogelijk om voor een individuele klankreis te kiezen.

Doordat de schalen op tafelhoogte staan, komen de klanken en trillingen in hun volle omvang tot je. Een ware onderdompeling in prachtige klanken.

Naast de klankschalen maak ik ook gebruik van andere klankinstrumenten zoals bijvoorbeeld goshi-bells, oceandrum, gong, rainstick en klankbuizen. Een zeer complete klankbeleving die zorgt voor een zeer ontspannende en helende ervaring.